Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"R Gutiérrez-Dorado"'
Autor:
JL Valenzuela-Lagarda, R Gutiérrez-Dorado, R Pacheco-Aguilar, ME Lugo-Sánchez, JB Valdez-Torres, C Reyes-Moreno, MA Mazorra-Manzano, MD Muy-Rangel
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 1, Pp 118-124 (2017)
El calamar gigante (Dosidicus gigas) es de interés comercial como fuente de proteína, y presenta potencial para el desarrollo de productos alimenticios listos para consumir, entre las que se encuentran las botanas expandidas por extrusión (BEE). E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/319b7c67b776428f823e538dcfa0a521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BL Cuevas-Rodríguez, R Gutiérrez-Dorado, Javier M.J. Ruiz-Velazco, Oscar Iram Zavala-Leal, Juan M. Pacheco-Vega, JD Cordero-Ramírez, IE Díaz-Vázquez
Publikováno v:
Israeli Journal of Aquaculture - Bamidgeh. 71
In the present study, the effect of dehulling and extrusion of Jackfruit seeds Artocarpus heterophyllus, and apparent digestibility of dry matter and protein was evaluated in feeds for Nile tilapia Oreochromis niloticus. For the digestibility bioassa
Autor:
D M, Domínguez-Arispuro, E O, Cuevas-Rodríguez, J, Milán-Carrillo, L, León-López, R, Gutiérrez-Dorado, C, Reyes-Moreno
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 55(2)
Legume sprouts are considered natural, healthy products that provide a source of bioactive compounds to fight against chronic diseases. This study aims to identify the optimal germination temperature (GT) and germination time (Gt) to maximize total p