Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"R Ekafitri"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D N Surahman, R Ekafitri, T Rahman, W Cahyadi, D A Setyadi, H M Astro, A Indriati, Y Andriana, C E W Anggara
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1024:012044
Banana is a fruit that possesses high nutritional contents, especially vitamins and minerals. Banana flour is one of the diversification products in bananas processing that could extend shelf life and add economic benefit, and this product can be fur
Autor:
D N Surahman, R Ekafitri, T Rahman, W Cahyadi, D A Setyadi, H M Astro, A Indriati, Y Andriana, C E W Anggara
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 980:012036
Bananas are rich in minerals such as potassium, magnesium, iron, phosphorus, and calcium, contain vitamins A, B6 and C and contain serotonin which is active as a neurotransmitter for intelligence. Bananas can be processed into semi-finished products
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 980:012028
Bose is a typical food from East Nusa Tenggara which is made from a mixture of corn and beans. The process of making bose requires a relatively long time. Instanization is a technology that can be applied to shorten the process of preparing bose corn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.