Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"R Brazão"'
Autor:
L Costa, J Santos, J Alves, P Braz, R Brazão, A Costa, M Santos, R Assunção, T Caldas de Almeida
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Issue Hypertension (HT) is a major and modifiable risk factor for cardiovascular diseases (CVD), which can be caused by excessive salt intake. Portugal has one of the highest mortality rate due to CVD in Europe, mainly due to HT. Thus, reduction of s
Autor:
Rustioni, L., Maghradze, D., Popescu C. F., Cola, G., Abashidze, E., Aroutiounian, R. Brazão, J., Coletti, S., Cornea, V., Dejeu, L. Dinu, D., Eiras Dias, J.E., Fiori, S., Goryslavets, S. Ibáñez, J., Kocsis, L., Lorenzini, F., Maletić, Edi, Mamasakhlisashvili, L. Margaryan, K., Mdinaradze, I., Memetova, E., Montemayor, M.I., Muñoz-Organero, G., Nemeth, G., Nikolaou, N., Pastore, G., Preiner, Darko, Raimondi, S., Risovanna, V., Sakaveli, F., Savin, G., Savvides, S., Schneider, A., Schwander, F., Spring, J.L., Ujmajuridze, L., Zioziou, E., Maul, E., Bacilieri, R., Failla, O.
A standard protocol for phenotyping structural and compositional aspects of the grape berry has been adopted by 18 East and West European germplasm collections during one season by testing a total of 469 accessions, including reference cultivars as w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::cecd090a7ba8074034b5b957fe007a8a
https://www.bib.irb.hr/723171
https://www.bib.irb.hr/723171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S Moniz, F Veríssimo, P Matos, R Brazão, E Silva, L Kotelevets, E Chastre, C Gespach, P Jordan
Publikováno v:
Oncogene. 27:155-155
Autor:
L Costa, M Santos, R Assunção, P Braz, A Costa, J Santos, R Brazão, A Guerreiro, I Lopes, J Nowacki, G Gulis
Publikováno v:
University of Southern Denmark
Costa, L, Santos, M, Assuncao, R, Braz, P, Costa, A, Santos, J, Brazao, R, Guerreiro, A, Lopes, I, Nowacki, J & Gulis, G 2018, ' Learning by doing: a HIA study on bread salt reduction and its effects on cardiovascular disease ', European Journal of Public Health, vol. 28, no. Suppl. 4, pp. 337 .
Costa, L, Santos, M, Assuncao, R, Braz, P, Costa, A, Santos, J, Brazao, R, Guerreiro, A, Lopes, I, Nowacki, J & Gulis, G 2018, ' Learning by doing: a HIA study on bread salt reduction and its effects on cardiovascular disease ', European Journal of Public Health, vol. 28, no. Suppl. 4, pp. 337 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1e8f6e43b6d51c73f0ea28efb18c36f4
https://portal.findresearcher.sdu.dk/en/publications/db197026-a674-4c06-aa48-71da822020fc
https://portal.findresearcher.sdu.dk/en/publications/db197026-a674-4c06-aa48-71da822020fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.