Zobrazeno 1 - 10
of 618
pro vyhledávání: '"R Aldini"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Tsivian, G. L. Piras, M. Pariali, R. Aldini, NERI, FLAVIA, BIANCHI, ELISA, CAVALLARI, GIUSEPPE, BERTELLI, RICCARDO, BELTEMPO, PAOLO, NARDO, BRUNO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::744d8a85808dcf2c9f847fe09c9e48bc
http://hdl.handle.net/11585/128443
http://hdl.handle.net/11585/128443
Autor:
M. Tsivian, GL Piras, D. Prezzi, M. Pariali, R. Aldini, NERI, FLAVIA, PUVIANI, LORENZA, BERTELLI, RICCARDO, CAVALLARI, GIUSEPPE, NARDO, BRUNO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::31d68c5ea94694a15e7240afe1fcd65d
http://hdl.handle.net/11585/128300
http://hdl.handle.net/11585/128300
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 23, Iss 8, Pp 1167-1173 (1982)
Hepatic extraction of trihydroxy (free, glyco- and tauro-conjugated) dihydroxy, and monohydroxy bile acids has been evaluated in single pass liver perfusion experiments in rats. The percentage of each bile acid bound to albumin was also evaluated by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c3f8edd28354ebc9adf5d836c6f4ffa
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 23, Iss 3, Pp 490-495 (1982)
The interaction of human serum albumin with twelve bile acids (ba) has been studied by equilibrium dialysis technique using 3H- and 14C-labeled bile acids. The physiological bile acids studied were: cholic, chenodeoxycholic, deoxycholic, lithocholic,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3df65693831545d48e37cb71708b81ba
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 28, Iss 12, Pp 1384-1397 (1987)
To define the influence of the side chain modification on physicochemical and biological properties of bile acids, 3 alpha,7 beta-dihydroxy-22,23-methylene-5 beta-cholan-24-oic acid, a cyclopropyl analog of ursodeoxycholic acid (UDCA) was synthesized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21f1303b6256455793560576376f7768
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :193-198
Autor:
R. Aldini, M. Guidetti, P. Simoni, S. Demurtas, Loris Pironi, C. Pazzeschi, Federica Agostini, M. Montagnani
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 34:S131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.