Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"R Abdulsalam"'
Publikováno v:
European review for medical and pharmacological sciences. 26(18)
Insufficient water intake has been a global health concern as it is linked to numerous adverse health consequences. Risk factors for dehydration include low fluid intake, sun and heat exposure which is a key element especially in the Gulf region. The
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamid R. Abdulsalam
Publikováno v:
Asian Journal of Applied Sciences. 3:109-134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Kaizar, R Abdulsalam, J. D. Bala, C Onovughakpor, F.A. Kuta, Adel A.S. Al-Gheethi, I. A. Adelere, NU Adabara, Abioye Op
Publikováno v:
Nigerian Journal of Technological Research. 12:103
Burukutu is an indigenous alcoholic beverage made in Nigeria from guinea corn. Microbial quality of the brewed burukutu was investigated using standard spread plate method. Ten (10) samples of commercially prepared burukutu were aseptically collected
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biology and Today's World. 2
"The antimicrobial acts of leaf extracts of Ocimumgratissimum and Prunusamygdalinus were checked on Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa and Salmonella typhi using agar cup plate method. The outcomes demonstrated that the c