Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Rødbotten, M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2008 110(2):414-421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bryhni, E.A., Byrne, D.V., Rødbotten, M., Møller, S., Claudi-Magnussen, C., Karlsson, A., Agerhem, H., Martens, M.
Publikováno v:
Bryhni, E A, Byrne, D V, Rødbotten, M, Møller, S, Claudi-Magnussen, C, Karlsson, A, Agerhem, H & Martens, M 2002, Pork flavour: Consumer liking and sensory investigations of cooked pork . in Proc. Vol. I, 48th ICoMST, 25-30 August, Rome . pp. 132-133, Pork flavour: Consumer liking and sensory investigations of cooked pork, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::c143031c1d9c00ffe81a3bdd85ed4ace
https://pure.au.dk/portal/da/publications/pork-flavour-consumer-liking-and-sensory-investigations-of-cooked-pork(768f51e0-05c2-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/pork-flavour-consumer-liking-and-sensory-investigations-of-cooked-pork(768f51e0-05c2-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Near Infrared Spectroscopy; March 1995, Vol. 3 Issue: 2 p81-87, 7p