Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Röcker, Bettina"'
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2022 31
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2020 24
Autor:
Vilela, Carla, Kurek, Mia, Hayouka, Zvi, Röcker, Bettina, Yildirim, Selçuk, Antunes, Maria Dulce C., Nilsen-Nygaard, Julie, Pettersen, Marit Kvalvåg, Freire, Carmen S.R.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2018 80:212-222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Röcker, Bettina, Mäder, Gabriel, Monnard, Fabien Wilhelm, Jancikova, Magdalena, Welker, Matthias, Schoelkopf, Joachim, Yildirim, Selçuk
Publikováno v:
Materials
Materials, Vol 14, Iss 5000, p 5000 (2021)
Volume 14
Issue 17
Materials, Vol 14, Iss 5000, p 5000 (2021)
Volume 14
Issue 17
Modified calcium carbonates (MCC) are inorganic mineral-based particles with a large surface area, which is enlarged by their porous internal structure consisting of hydroxyapatite and calcium carbonate crystal structures. Such materials have high po
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yildirim, Selçuk, Röcker, Bettina
Publikováno v:
In Nanomaterials for Food Packaging 2018:173-202
Autor:
Yildirim, Selçuk, Röcker, Bettina
In the food packaging sector, the potential of nanotechnology is actively explored including active packaging. The transformation of active compounds from micro to nanoscale offers thereby a new opportunity. In this chapter, the role of nanotechnolog
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::42c5078997b59032ec77197449de7784
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-51271-8.00007-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-51271-8.00007-3