Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Rétho, C."'
Autor:
Rétho, C.1 cecile.retho@dgccrf.finances.gouv.fr, Blanchard, F.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Dec2005, Vol. 22 Issue 12, p1189-1197. 9p. 1 Chart, 2 Graphs.
Autor:
Rétho C, Alexandre Nougadère, Ladrat Ac, Sirot, Jean-Charles Leblanc, Aguilar F, Gey Jl, Nawel Bemrah, Ducasse C, Karine Vin
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 29:875-885
The results of the assessment of the dietary exposure to annatto, nitrites, tartaric acid and sulphites within the framework of the second French total diet study (TDS) are reported. These 4 additives were selected from the Bemrah et al. study [Bemra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rétho, C., Blanchard, F.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants Part A; December 2005, Vol. 22 Issue: 12 p1189-1197, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.