Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Rémignon, Hervé"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bentley James, Beaumont Catherine, Le Pottier Gilles, Rémignon Hervé, Astruc Thierry, Santé Véronique, Baéza Élisabeth, Berri Cécile, Le Bihan-Duval Élisabeth, Fernandez Xavier
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 35, Iss 7, Pp 623-635 (2003)
Abstract Genetic parameters for meat quality traits and their relationships with body weight and breast development were estimated for a total of 420 male turkeys using REML. The birds were slaughtered in a commercial plant and the traits measured in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e86cf31bb06d489f8dc17f91853090c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lo, Bara, Marty-Gasset, Nathalie, Pichereaux, Carole, Bravo, Céline, Manse, Hélène, Domitile, Renaud, Rémignon, Hervé
Publikováno v:
Frontiers in Physiology
Frontiers in Physiology, Frontiers, 2020, 11, pp.1-13. ⟨10.3389/fphys.2020.569329⟩
Frontiers in Physiology, Frontiers, 2020, 11, pp.1-13. ⟨10.3389/fphys.2020.569329⟩
International audience; The weight of the liver is one of the important selection criteria in the quality of "foie gras". This factor is highly variable despite the fact that individuals are reared, overfed and slaughtered in the same way. In this st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::030fd1cf2498ec994e38083a64e6e5b6
https://hal.inrae.fr/hal-03265585
https://hal.inrae.fr/hal-03265585
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonnefont, Cécile M D, Molette, Caroline, Lavigne, Franck, Manse, Hélène, Bravo, Céline, Lo, Bara, Rémignon, Hervé, Arroyo, Julien, Bouillier-Oudot, Michel
Publikováno v:
Poultry Science 11 (98), 5724-5733. (2019)
Poultry Science
Poultry Science, Poultry Science Association, 2019, 98 (11), pp.5724-5733. ⟨10.3382/ps/pez359⟩
Poultry Science
Poultry Science, Poultry Science Association, 2019, 98 (11), pp.5724-5733. ⟨10.3382/ps/pez359⟩
International audience; In foie gras production the technological yield after the cooking process is one of the main issues of processors as it is closely linked to the cooking melting rate. This rate is subjected to strict laws and regulations since
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::039a35012e3460c3f77762bd18610ad5
http://prodinra.inra.fr/record/489639
http://prodinra.inra.fr/record/489639
Autor:
Larzul, Catherine, Terenina, Elena, Billon, Yvon, Ferchaud, Stephane, Gress, Laure, Rémignon, Hervé, Manse, Hélène
Publikováno v:
50. Journées de la Recherche Porcine
50. Journées de la Recherche Porcine, Feb 2018, Paris, France
50. Journées de la Recherche Porcine, Feb 2018, Paris, France
Notice à Reprendre avec Recueil des Proceedings; This experiment had the goal to analyze responses to various sources of stress (weaning, exposure to heat and pre-slaughter mixing) in the third generation of selection of two lines of pigs geneticall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f28b03dca4d54ea58b9d2110f188f6bb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01806306
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01806306