Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Rådholm K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Syrjälä, MB, Bennet, L, Dempsey, PC, Fharm, E, Hellgren, M, Jansson, S, Nilsson, S, Nordendahl, M, Rolandsson, O, Rådholm, K, Ugarph-Morawski, A, Wändell, P, Wennberg, P
Publikováno v:
Trials. 23
Funder: Diabetesfonden; doi: http://dx.doi.org/10.13039/501100008550
Funder: Skandia
Funder: Norrbottens Läns Landsting; doi: http://dx.doi.org/10.13039/501100009772
Funder: Umea University
BACKGROUND: Short-term trials conducted
Funder: Skandia
Funder: Norrbottens Läns Landsting; doi: http://dx.doi.org/10.13039/501100009772
Funder: Umea University
BACKGROUND: Short-term trials conducted
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Syrjälä, M. B., Bennet, L., Dempsey, P. C., Fharm, E., Hellgren, M., Jansson, S., Nilsson, S., Nordendahl, M., Rolandsson, O., Rådholm, K., Ugarph-Morawski, A., Wändell, P., Wennberg, P.
Additional file1. Sample informed consent.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5c1f4d59e6cd1b8404d5ed8621c04441
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JMIR mHealth and uHealth
Background: Childhood obesity is a major public health issue. The increase in the consumption of foods with poor nutritional value, such as processed foods, contributes to this. Breakfast cereals are often advertised as a healthy way to start the day
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::c1f50099f5a41a2d0897fded520fe18f
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-456206
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-456206
A Comparison of the Nutritional Qualities of Supermarket’s Own and Regular Brands of Bread in Sweden
Publikováno v:
Nutrients
Volume 12
Issue 4
Nutrients, Vol 12, Iss 1162, p 1162 (2020)
Volume 12
Issue 4
Nutrients, Vol 12, Iss 1162, p 1162 (2020)
Processed food is associated with unhealthy qualities such as higher content of harmful fats, sugars and salt. The aim of our study was to compare the nutritional qualities of supermarket&rsquo
s own brands and regular brands of bread sold in Sw
s own brands and regular brands of bread sold in Sw
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.