Zobrazeno 1 - 10
of 237
pro vyhledávání: '"R, Virgili"'
Publikováno v:
The European Zoological Journal, Vol 89, Iss 1, Pp 856-869 (2022)
Rocky tide pools are transition environments whose communities are affected by sudden temperature, salinity and nutrient fluctuations. Furthermore, these environments are exposed to multiple stressors and can be easily altered by human trampling. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e44f827fee7c49c186df5e9f1abe92dc
Autor:
J. Vegni, M. Zappaterra, R. Davoli, R. Virgili, N. Simoncini, C. Schivazappa, A. Cilloni, P. Zambonelli
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 7, Pp 100864- (2023)
A genome-wide association study (GWAS) was performed as a preliminary step to identify regions potentially related to ham quality traits. In this research, genomic information was obtained from 238 commercial hybrid pigs utilising the GeneSeek® Geno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/329c39e85a81422caacba27ec22804c0
Publikováno v:
Systematics and Biodiversity. 21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 399:133963
Control and n-3 PUFA enriched raw material was used to manufacture clean label and conventional salami; the former were added with a phytocomplex having iron chelating, DPPH, and FRAP activity, obtained from olive vegetation water, oregano, green tea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Virgili, S. Galli, C. Baiocco, L. Buttazzoni, L. Fontanesi, L. Nanni Costa, R. Davoli, V. Russo
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 67-69 (2011)
The production of dry cured hams of high quality is the main aim of the Italian pork industry that is based on the breeding of heavy pigs (Russo and Nanni Costa, 1995). Genetic improvement programs are especially designed to fulfil the needs of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3143af31953b46548c156457fabf22c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.