Zobrazeno 1 - 10
of 1 206
pro vyhledávání: '"R, Schiffmann"'
Autor:
Betesh AL; From the Department of Internal Medicine, Baylor University Medical Center, Dallas, TX (e-mail: johnfo@baylorhealth.edu)., Santa Ana CA; From the Department of Internal Medicine, Baylor University Medical Center, Dallas, TX (e-mail: johnfo@baylorhealth.edu)., Cole JA; From the Department of Internal Medicine, Baylor University Medical Center, Dallas, TX (e-mail: johnfo@baylorhealth.edu)., Fordtran JS; From the Department of Internal Medicine, Baylor University Medical Center, Dallas, TX (e-mail: johnfo@baylorhealth.edu).
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition [Am J Clin Nutr] 2015 Dec; Vol. 102 (6), pp. 1615-6.
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition. 102(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Benlloch-Tinoco, S.L. Birla, H. Bozkurt-Cekmer, C. Contreras, P.M. Davidson, L. Dorantes-Alvarez, U. Erle, V. Gaukel, R. Guzmán-Gerónimo, S. Isaksson, C. James, S.J. James, K. Knoerzer, K. Krishnaswamy, N. Martínez-Navarrete, V. Meda, V. Orsat, A. Ortiz-Moreno, M. Ozcelik, L. Parada-Dorantes, K. Petersen, K. Pitchai, G. Purnell, P.-A. Püschner, G.S.V. Raghavan, V. Raghavan, M. Regier, D. Rodrigo, S. Sahin, R. Schiffmann, H. Schubert, T. Siebert, R.A. Stanley, G. Sumnu, B. Wäppling Raaholt, E. Turabi Yolacaner
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a253a7a0f655aa8d93550bf539043118
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
Autor:
R. Schiffmann
Microwave energy is often combined with other heat sources, such as hot air, steam, hot oil, to achieve process and product benefits. One such combination, microwave-assisted frying created a product, microwave-fried doughnuts, not possible by other
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d5fa7f89f38022242263ae1849fff8b9
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00007-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00007-3