Zobrazeno 1 - 10
of 221
pro vyhledávání: '"R, Süssmuth"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Ahrens, Jürgen Tautz, Eva Rademacher, Reinhold Siede, Ralph Büchler, Bernd Grünewald, P. Gupta, I. Illies, Robert Brodschneider, M. Holt, D. de Craigher, Ulrike Riessberger-Gallé, Wolfgang H. Kirchner, A. Spötter, Gerald Radspieler, D. Šekulja, M. Meixner, N. Reinsch, Ronald Thenius, Sibylle Hahshold, Thomas Schmickl, Dieter Wittmann, V. Grabarek, S. Niederdrenk, J. Nachtigall, Saskia Schneider, Jutta Vollmann, K. Azzami, L. Poppinga, Gerhard Liebig, Karl Crailsheim, M. Hähnel, H. Schmied, I. Menzler-Hokkanen, T. Augustin, K. Bienefeld, F. Zautke, H. M. T. Hokkanen, N. Möckel, O. Boecking, Martina Szopek, S. Decker, J. Lipka, E. Genersch, S. Himmelreich, E. Garcia-Gonzalez, A. Fünfhaus, T. Kustermann, N. Höcherl, W. Dyrba, M. Raddatz, J. Pinkas, R. Borriss, P. Aumeier, J. Fischer, K. Porbeck, J. Kefuss, H. Gätschenberger, S. Gisder, R. Süssmuth
Publikováno v:
Apidologie. 41:676-694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioelectrochemistry and Bioenergetics. 40:21-27
Different strains of bacteria (Escherichia coli, Proteus vulgaris, Photobacterium phosphoreum, Photobacterium fisheri) were exposed to extremely low-frequency electromagnetic fields in the frequency range 2–50 Hz. The field strength was varied from
Autor:
W.Y. Al‐Dabbagh, M.C. Allan, E.K. Arendt, J. Emig, G. Wolf, W.P. Hammes, A.M. Azzam, Samir Ghoneim, M. Zakaria Ebrahim, H. Abd El‐Shafy, Y.A. Heikal, G. Böcker, H. Buckenhüskes, M. Niemann, K. Gierschner, H. Omran, J. H. Rwan, C. C. Chou, C. Y. Lii, Heike Dörnenburg, Ute Werrmann, Dietrich Knorr, M.L. Dupuy, S. Furlan, P. Strehaiano, D. Engesser, W.H. Holzapfel, B. Evliya, Berhanu A. Gashe, B. Grześkowiak, E. Berghofer, R. Gürtler, R. Süßmuth, W. Hartmeier, R. Borgmann, S. Voss, T. Henick‐Kling, D. Cox, Inken Jensen, Julia Kantasubrata, A.T. Karossi, A.S. Pramudi, M. Kicherer, U. Trück, R. W. Klingler, A. Vollmar, S. Krieger, T. Schneider, V.P. Hammes, Heike Paulmann, J.B. van der Plaat, O. Neyreneuf, Andrea Raasch, Peter Raspor, Inge Russell, Graham G. Stewart, J. Schmitz, W.P. Hanmes, R. Nagel, E. Lippert, U. Setzermann, Seung Hwa Min, Yongyo Yutamatangul, Walter P. Hammes, A. Strahl, P. Taillandier, Stefan Ullrich, H. Grünenwald, M. Zimmermann, C.C. Emeis
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:471-490
Autor:
E, Stegmann, D, Bischoff, C, Kittel, S, Pelzer, O, Puk, J, Recktenwald, S, Weist, R, Süssmuth, W, Wohlleben
Publikováno v:
Ernst Schering Research Foundation workshop. (51)