Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"R, Nadulski"'
Autor:
B. SLASKA-GRZYWNA, A. BLICHARZ-KANIA, A. SAGAN, R. NADULSKI, Z. HANUSZ, D. ANDREJKO, M. SZMIGIELSKI
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 28, Iss 1, Pp 1-8 (2016)
Samples of butternut squash were heated in a convection steam oven at the temperature of 80°C and 100°C without any/or with addition of steam. The most significant changes of texture properties in the pulp were registered regarding its hardness and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a7bc4afbaf34d6685b164076e876d80
Autor:
S, Skwarcz, I, Bryzek, A, Gregosiewicz, E, Warda, K, Gawęda, M, Tarczyńska, J, Skwarcz, R, Nadulski, A, Starek, J, Sanford
Publikováno v:
Polish journal of veterinary sciences. 22(2)
The purpose of the study was to assess the effect of autologous activated platelet-rich plasma on healing of a bone substitute - tricalcium phosphate hydroxyapatite in experimental long bone defects using an animal model. The experiment involved an a
Autor:
S, Skwarcz, I, Bryzek, A, Gregosiewicz, E, Warda, K, Gawęda, M, Tarczyńska, R, Węgłowski, J, Skwarcz, R, Nadulski, A, Starek, J, Sanford
Publikováno v:
Polish journal of veterinary sciences. 22(1)
Platelet-rich plasma (PRP) preparations can be used in bone tissue healing but there are numerous doubts among clinical orthopedists about effectiveness of this method.The studies were carried out in 12 rabbits of white termond breed. In operating ro
Autor:
J. Grochowicz, R. Nadulski
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :213-219
The fact that apples are often stored in inappropriate conditions results in the deterioration of their sensory characteristics, mostly their texture. The TPA test is a common method of evaluating the texture of food products. The specific nature of
Autor:
J. Grochowicz, R. Nadulski
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :209-212
The examinations show that the size of the sample, the degree of its deformation, and the loading speed may influence the result of the texture measurement using the TPA test, among other factors. The texture of food products, which are often biologi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.