Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"R, Cazzola"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M, Rondanelli, B, Cestaro, R, Cazzola, R, Trotti, A, Opizzi, A, Ioannou, B, Magnani, A, Migliavacca, E, Ferrari
Publikováno v:
Minerva gastroenterologica e dietologica. 47(4)
Obesity is now recognized as a major risk factor for many pathologies. The state of obesity is associated with an increase in reactive oxygen species; persistent overconsumption of calories in the obese may be exposing them to excessive damage beside
Publikováno v:
Minerva gastroenterologica e dietologica. 47(4)
Adipose tissue is not simply a storage depot for excess energy intake, it is also able to produce and release several substances with local (autocrine) and systemic (endocrine) actions. An up-to-date review of our knowledge in this area is given here
Publikováno v:
Minerva gastroenterologica e dietologica. 47(4)
To investigate the effects of a hypocaloric balanced diet therapy and a supplementation with antioxidant and omega-3 polyunsaturated fatty acids on the oxidative balance and erythrocytes membrane fluidity status.A randomised, double-blind, placebo-co