Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"R, Baumes"'
Publikováno v:
Canadian Journal of Forest Research. 28:994-1006
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 46:292-294
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 905(1-2)
A new indirect method for measuring the level of beta-methyl-gamma-octalactone precursors in oak wood by GC-MS is described. This level is calculated from the difference between the amount of free beta-methyl-gamma-octalactone and the amount formed a
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 1998, 46, pp.3230-3237
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 1998, 46, pp.3230-3237
A typical commercial sample of red Vins Doux Naturels (VDN), Maury 1991, was analyzed by liquid−liquid extraction with dichloromethane followed by chromatographic analysis by GC/FID, GC/MS, and GC/sniffing. GC/sniffing using a DB-Wax and a DB-5 fus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ba056f726501d72bdc27046dbd0a8cd5
https://hal.inrae.fr/hal-02697025
https://hal.inrae.fr/hal-02697025
Publikováno v:
Journal of neurochemistry. 33(3)
— Conjugated (sulphonyloxy) dihydroxyphenylacetic acid (DOPAC) and homovanillic acid (HVA) were synthesized from free DOPAC and HVA and used as reference compounds in their fluorimetric determination in rat brain (detection limit 0.2 nmol/g). The c
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 4
Autor:
R, Baumes
Publikováno v:
Maroc medical. 44(482)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.