Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Qvist K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Osintsev, A. M.1, Qvist, K. B.2
Publikováno v:
Colloid Journal. Mar/Apr2004, Vol. 66 Issue 2, p192-196. 5p.
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; 8/15/1995, Vol. 103 Issue 7, p2725, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Huang, J, Wium, H, Qvist, K & Esbensen, K H 2003, ' Multi-way methods in image analysis-relationships and applications ', Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, vol. 66, no. 2, pp. 141-158 .
Udgivelsesdato: JUN 28
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::77a1872a4b7b8218726d770546f60209
https://vbn.aau.dk/da/publications/a54cb9f0-069e-11db-a12c-000ea68e967b
https://vbn.aau.dk/da/publications/a54cb9f0-069e-11db-a12c-000ea68e967b
Publikováno v:
Hammershøj, M, Larsen, L B, Ipsen, R H & Qvist, K B 2001, ' Effect of hen egg production and protein composition on textural properties of egg albumen gels ', Journal of Texture Studies, vol. 32, no. 2, pp. 105-129 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0219cfcbd3b13c0588c0adee8674bc5a
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effect-of-hen-egg-production-and-protein-composition-on-textural-properties-of-egg-albumen-gels(0d575b90-4b09-11dc-b343-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/effect-of-hen-egg-production-and-protein-composition-on-textural-properties-of-egg-albumen-gels(0d575b90-4b09-11dc-b343-000ea68e967b).html
Autor:
Marianne Hammershøj, Qvist, K. B.
Publikováno v:
Hammershøj, M & Qvist, K B 2001, ' Importance of hen age and egg storage time for egg albumen foaming ', Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, vol. 34, no. 2, pp. 118-120 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4d6266304f00ce14edcad1ab771894a4
https://pure.au.dk/portal/da/publications/importance-of-hen-age-and-egg-storage-time-for-egg-albumen-foaming(f2790ac0-4b09-11dc-b343-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/importance-of-hen-age-and-egg-storage-time-for-egg-albumen-foaming(f2790ac0-4b09-11dc-b343-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Wium, H, Benfeldt, C, Heegaard, C W, Qvist, K B, Petersen, T E & Larsen, L B 1999, Procathepsin D in heat treated milk and in Feta cheese extracts . in VIIIth International Aspartic Proteinase Conference, 7.-12. September, Funchal, Madeira, Portugal, Abstract . pp. 2-9, Procathepsin D in heat treated milk and in Feta cheese extracts, 18/12/2010 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fcf96b4239f5a355479a90d153551380
https://pure.au.dk/portal/da/publications/procathepsin-d-in-heat-treated-milk-and-in-feta-cheese-extracts(3d36da80-0d88-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/procathepsin-d-in-heat-treated-milk-and-in-feta-cheese-extracts(3d36da80-0d88-11db-aa3e-000ea68e967b).html