Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Quitral, Vilma"'
Autor:
Quitral, Vilma, Ms, Sepúlveda, Marcela, Miss, Gamero-Vega, Giulianna, Miss, Jiménez, Paula, Ms
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gamero-Vega, Giulianna, Vásquez-Corales, Edison, Ormeño-Llanos, Mily, Cordova-Ruiz, Madeleine, Quitral, Vilma
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Mar2024, Vol. 79 Issue 1, p137-142, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quitral, Vilma1 vilmaquitral@santotomas.cl, Torres, Martín2 martin-tm10@hotmail.com, Velásquez, Maximiliano3 Maxi.vel1991@gmail.com, Bobadilla, Marcelo3 mbobadilla1965@gmail.com
Publikováno v:
Perspectivas en Nutrición Humana. 2018, Vol. 20 Issue 1, p1-23. 23p.
Autor:
Flores, Marcos, Avendaño, Victoria, Bravo, Jessica, Valdés, Cristian, Forero-Doria, Oscar, Quitral, Vilma, Vilcanqui, Yesica, Ortiz-Viedma, Jaime
Publikováno v:
International Journal of Food Science.
With the continuous increase in research on lipids, technologies and the development of chemical-analytical methods associated with the characterization and monitoring of different processes that involve modifications in edible fats are increasing. T
Autor:
Gamero-Vega, Giulianna, Ormeño Llanos, Mily, Del Rosario Bazalar-Palacios, Jahaira, Armas Juárez, Cesar, Quitral, Vilma
Publikováno v:
Perspectivas en Nutrición Humana; jul-dic2022, Vol. 24 Issue 2, p247-265, 19p
Publikováno v:
Revista chilena de nutrición, Volume: 47, Issue: 2, Pages: 231-237, Published: APR 2020
RESUMEN El uso de microondas está muy extendido a nivel doméstico gracias a su rapidez y facilidad de uso. El objetivo del presente trabajo es comparar el efecto de cocción de hamburguesas de distintos tipos de carne, en microondas y en horno conv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::523c2271b8253626fb71adeff40e7169
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182020000200231&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182020000200231&lng=en&tlng=en
Autor:
Aubourg, Santiago P., Quitral, Vilma, Angélica Larraín, M., Rodríguez, Alicia, Gómez, Julio, Maier, Liliana, Vinagre, Julia
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(1):369-375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.