Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Quiroz González, Beatriz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quiroz-González, Beatriz, Martínez-Tomás, Sabino Honorio, Lagunez-Rivera, Luicita, Granados-Echegoyen, Carlos, Pérez-Pacheco, Rafael, Dionicio-y de Jesús, Israel, Zárate-Nicolás, Baldomero Hortencio
Publikováno v:
Horticulturae; Oct2024, Vol. 10 Issue 10, p1014, 14p
Autor:
Estefanía Aragón-Guzmán, Sheila, Regino-Maldonado, Juan, Vásquez-López, Alfonso, Toledo-López, Arcelia, Nuria Jurado-Celis, Silvia, Alejandro Granados-Echegoyen, Carlos, Landero-Valenzuela, Nadia, Arroyo-Balán, Fabián, Quiroz-González, Beatriz, Peñaloza-Ramírez, Juan M.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
del Rosario García-Mateos, María, Quiroz-González, Beatriz, Corrales-García, Joel, Ybarra-Moncada, Ma. Carmen, Leyva-Ruelas, Gabriel
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2019 56
Autor:
Quiroz-González, Beatriz, Rodríguez-Martínez, Verónica, García-Mateos, María del Rosario, Torres, J. Antonio, Welti-Chanes, Jorge
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2018 50:169-173
Autor:
Quiroz-González, Beatriz1, E. Corrales-García, J. Joel1 joelcorrales@hotmail.com, Beryl Colinas-León, M. T.2, Ybarra-Moncada, M. Carmen1
Publikováno v:
Agrociencia. 2/16/2017, Vol. 51 Issue 2, p153-172. 20p. 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Quiroz González, Beatriz
Publikováno v:
Universidad Autónoma Chapingo
CHAPINGO
Repositorio Institucional Chapingo
CHAPINGO
Repositorio Institucional Chapingo
Tesis ( Doctorado en Ciencias Agroalimentarias) La pitaya es una fruta con fitoquímicos de importancia nutracéutica; sin embargo, es subutilizada, perecedera y de estacionalidad limitada. Aunque la pasteurización del jugo de pitaya es una opción
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::74f15f5fa14f07bc8a3730365e6e1114
http://repositorio.chapingo.edu.mx/handle/20.500.12098/21
http://repositorio.chapingo.edu.mx/handle/20.500.12098/21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.