Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Quinoa cultivars"'
Publikováno v:
Meteorological Applications, Vol 31, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Advection is a prevailing meteorological phenomenon in the arid and semi‐arid environments that directly affects the crop and soil hydrology. It could have a great impact on the rate of standard crop evapotranspiration (ETc) in the irrigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb24993f9468459ca6480e67a49490ba
Autor:
Sayed A. Hussin, Safwat Hassan Ali, Muhammad E. Lotfy, Emad H. Abd El-Samad, Mohamed A. Eid, Ali M. Abd-Elkader, Sayed Said Eisa
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) is a facultative halophyte showing various mechanisms of salt resistance among different ecotype cultivars. This study aimed to determine salt resistance limits for a Peruvian sea level ecotype
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85060d6442f94811a72798cbd29c1155
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 29, Iss 2, Pp 478-490 (2023)
Quinoa has the potential to be an important alternative source of silage as a forage crop. However, there is limited information on the ensiling of quinoa in the literature. This study investigates the silage fermentation quality, nutritive value and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a8ef57b6ad4e7195b9b8d1420d41e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 12, p 3040 (2022)
The article presents the research findings from the analysis of the growth, development, and yield formation characteristics as well as grain amino acid composition of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.). The aim of this research was to assess the ada
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2b85299504f4eeab2d73337ac220e8f
Autor:
Ilham Abidi, Abdelaziz Hirich, Didier Bazile, Hamid Mahyou, Fatima Gaboun, Si Bennasseur Alaoui
Publikováno v:
Environmental Sciences Proceedings, Vol 16, Iss 1, p 67 (2022)
Salinity is becoming a serious threat to global food security, as it can significantly reduce crop yields and irreversibly damage soil fertility. Moreover, this problem is currently exacerbated by the impact of climate change, especially in drylands.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7562ddd8d8544321afb11ea0e290b026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.