Zobrazeno 1 - 10
of 346
pro vyhledávání: '"Quinate"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Fruit ripening is a highly coordinated process involving molecular and biochemical changes that collectively determine fruit quality. The underlying metabolic programs and their transitions leading to fruit ripening remain largely under-char
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4e3af6b972b4e149b4d0827ce25f0df
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 12, Iss , Pp 100496- (2024)
Glyphosate is the most widely used herbicide and works by inhibiting the enzyme 5-enolpyruvylshikimate 3-phosphate synthase (EPSPS) of the shikimate pathway, preventing the aromatic amino acid biosynthesis. When applied to plants, it provokes the acc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdbef214db9f4223b0c8508020bfb76c
Autor:
Ratia, Kiira1, Light, Samuel H.2,3, Antanasijevic, Aleksandar4, Anderson, Wayne F.2,3, Caffrey, Michael4, Lavie, Arnon4 Lavie@uic.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. Feb2014, Vol. 9 Issue 2, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gritsunov, Artyom1, Peek, James1, Diaz Caballero, Julio1, Guttman, David1,2, Christendat, Dinesh1,2 dinesh.christendat@utoronto.ca
Publikováno v:
Plant Journal. Sep2018, Vol. 95 Issue 5, p812-822. 11p.
Autor:
Luca Dondini, Cecilia Domenichini, Yonghui Dong, Fabio Gennari, Daniele Bassi, Stefano Foschi, Martina Lama, Marco Adami, Paolo De Franceschi, Claudia Cervellati, Lorenzo Bergonzoni, Sara Alessandri, Stefano Tartarini
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Apricot breeding programs could be strongly improved by the availability of molecular markers linked to the main fruit quality traits. Fruit acidity is one of the key factors in consumer acceptance, but despite its importance, the molecular bases of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feb3da00614e48c48fdb40f4a9b2f620
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iqbal, Naseer1, Kumar, Mukesh1, Sharma, Pradeep1, Yadav, Satya Prakash1, Kaur, Punit1, Sharma, Sujata1, Singh, Tej P.1 tpsingh.aiims@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. Jan2017 Part A, Vol. 94, p459-465. 7p.
Publikováno v:
Journal of Environmental Engineering and Landscape Management, Vol 29, Iss 4 (2021)
Brinjal or eggplant (Solanum melongena L.) is known as a vegetable of diet because it contains high moisture and low calorific value. It is also a good source of antioxidants and phytonutrients. Brinjal is widely grown in the South and South-East Asi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88c103b8ad1d4e0b91518e3f43520a03