Zobrazeno 1 - 10
of 779
pro vyhledávání: '"Quick cooking rice"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thongkong, Saban, Yawootti, Artit, Klangpetch, Wannaporn, Fashakin, Olumide Oluwatoyosi, Tangjaidee, Pipat, Rawdkuen, Saroat, Phongthai, Suphat
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2023 90
Autor:
Lang, Gustavo Heinrich, Timm, Newiton da Silva, Neutzling, Henrique Passos, Ramos, Adriano Hirsch, Ferreira, Cristiano Dietrich, de Oliveira, Maurício
Publikováno v:
In LWT 15 January 2022 154
Autor:
Azanza, Maria Patricia1, Basman, Irenei Camila1
Publikováno v:
Journal of Consumer Studies & Home Economics. Dec1999, Vol. 23 Issue 4, p225-230. 6p.
Autor:
Azanza, Ma. Patricia V.1, Basman, Irenei Camila V.1, Tinsay, Cathrina B.1, Tasarra, Christy G.1
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jan2002, Vol. 53 Issue 1, p65-77. 13p. 4 Charts.
Autor:
Boluda-Aguilar, María, Taboada-Rodríguez, Amaury, López-Gómez, Antonio, Marín-Iniesta, Fulgencio, Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology April 2013 51(1):196-204
Autor:
Chavasit, Visith1, Porasuphatana, Suparat2, Suthutvoravut, Umaporn3, Zeder, Christroph4, Hurrell, Richard4
Publikováno v:
Maternal & Child Nutrition. Dec2015 Supplement 4, Vol. 11, p179-187. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sivala Kumar, Preeti Pande
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES. 18:133-137
Instant rice is prepared by soaking followed by precooking and dehydration. Instant rice is rice that has been fully cooked and then dried down to below 12% moisture. Instant rice can then be recooked by the consumer in 2-5min compared to 20min requi
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 32:2673-2689