Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Quiñones Muñoz"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2024 447
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Martha L. Quiñones Muñoz, Elias Carrum-Siller, Luz Abril Torres-Méndez, Pedro Pérez-Villanueva
Publikováno v:
Programación Matemática y Software, Vol 5, Iss 1 (2022)
En este artículo se aborda el problema de la distribución de un conjunto de cámaras en un espacio de trabajo cerrado, con el objetivo de visualizar un área de interés en su totalidad en cada instante de tiempo. La metodología a seguir en este p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e13e6ced72f4bd3bb050d3c01f2d10a
Autor:
Narciso-Ortiz, L., Vargas-García, K.A., Vázquez-Larios, A.L., Quiñones-Muñoz, T.A., Hernández-Martínez, R., Lizardi-Jiménez, M.A.
Publikováno v:
In Regional Studies in Marine Science March 2020 35
Publikováno v:
Metabolites, Vol 12, Iss 9, p 806 (2022)
Plants are the main sources of bioactive compounds (nutraceuticals) that function under different mechanisms of action for the benefit of human health. Mexico ranks fifth in the world in biodiversity, offering opportunities for healthy food. An impor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/921d9d4ef32d4641abd18e66bdca2149
Autor:
Ricardo Hernández-Martínez, Tannia Quiñones-Muñoz, Adriana Vázquez, Manuel A. Lizardi-Jimenez
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 37, Iss 2, Pp 213-218 (2018)
Diesel is composed of various toxic compounds that can have a negative influence on the environment including plants, microorganisms, and even groundwater being used for cultivation and human consumption. Diesel oil biodegradation kinetics was invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47ff2d1308354dd89c1f14d79f552dca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience. 53:102775
Autor:
Quiñones-Muñoz, T. A.1 dctanniaquinones@hotmail.com, Villares-Bueno, A. M.2, Hernández-Ramírez, G.2, Hernández-Martínez, R.3, Lizardi-Jiménez, M. A.4, Bocanegra-García, V.5
Publikováno v:
Scientific Reports. 3/9/2020, Vol. 10 Issue 1, p1-8. 8p.