Zobrazeno 1 - 10
of 4 568
pro vyhledávání: '"Quere, C."'
Autor:
Jackson, RB, Friedlingstein, P, Quere, C Le, Abernethy, S, Andrew, RM, Canadell, JG, Ciais, P, Davis, SJ, Deng, Zhu, Liu, Zhu, Peters, GP
Global fossil CO2 emissions in 2020 decreased 5.4%, from 36.7 Gt CO2 in 2019 to 34.8 Gt CO2 in 2020, an unprecedented decline of ~1.9 Gt CO2. We project that global fossil CO2 emissions in 2021 will rebound 4.9% (4.1% to 5.7%) compared to 2020 to 36.
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2111.02222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mouillot T; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France. thomas.mouillot@u-bourgogne.fr.; Hepato-gastroenterology Department, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France. thomas.mouillot@u-bourgogne.fr., Brindisi MC; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France.; Endocrinology and Diabetology Department, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France., Gauthier C; Espace Médical Nutrition et Obésité, Ramsay Santé, Valmy medical center, 21000, Dijon, France., Barthet S; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Quere C; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Litime D; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Perrignon-Sommet M; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Grall S; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Lienard F; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Fenech C; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Devilliers H; Clinical Investigation Center, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France., Rouland A; Endocrinology and Diabetology Department, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France., Georges M; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France.; Pneumology Department, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France., Penicaud L; RESTORE, UMR INSERM 1301, CNRS 5070, University of Toulouse III - Paul Sabatier, EFS, ENVT, 31432, Toulouse, France., Brondel L; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France.; Hepato-gastroenterology Department, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France., Leloup C; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France., Jacquin-Piques A; Center for Taste and Feeding Behaviour (CSGA), UMR CNRS 6265, INRAE 1324, Université de Bourgogne, L'institut Agro Dijon, 21000, Dijon, France.; Clinical Neurophysiology Department, CHU F. Mitterrand, 21000, Dijon, France.
Publikováno v:
International journal of obesity (2005) [Int J Obes (Lond)] 2024 Dec; Vol. 48 (12), pp. 1720-1727. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 25.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Quaternary Science Reviews 15 May 2013 68:76-95