Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Queiroz, Joyce"'
Autor:
Duarte Queiroz, Antônia Márcia1 amdqueiroz@yahoo.com.br, Duarte Queiroz, Joyce2 jodqueiroz@gmail.com
Publikováno v:
Geosul. jan-abr2022, Vol. 37 Issue 81, p39-63. 25p.
Publikováno v:
Revista Geoaraguaia; v. 12 n. especial (2022): Dossiê de Educação; 201-225
Revista Geoaraguaia; Vol. 12 No. especial (2022): Dossiê de Educação; 201-225
Revista Geoaraguaia; Vol. 12 No. especial (2022): Dossiê de Educação; 201-225
No Brasil, a partir dos anos sessenta do século XX, as universidades procuram se integrar ao papel transformador de desenvolvimento regional nas áreas de ensino e de pesquisa, sendo que a realidade socioeconômica da comunidade tornou-se função d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pan, Xiaoyue, Munshi, Mohamed Khalid, Iqbal, Jahangir, Queiroz, Joyce, Sirwi, Alaa Ahmed, Shah, Shrenik, Younus, Abdullah, Hussain, M. Mahmood
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 12 July 2013 288(28):20464-20476
Autor:
Piovesan, Natiéli, Borges, Mirla Fontes de Araújo, Queiroz, Joyce Moura de, Souza, Rosane Liége Alves de, Oliveira, Emanuel Neto Alves de, Oliveira, Gleison Silva, Machado, Adalva Lopes, Oliveira, Pâmara Virna Carlos de, Oliveira, Palloma Vitória Carlos de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 8; e5710817031
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 8; e5710817031
Research, Society and Development; v. 10 n. 8; e5710817031
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 8; e5710817031
Research, Society and Development; v. 10 n. 8; e5710817031
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Frozen yogurt draws attention by taking advantage of the nutrients of yogurt and refreshing ice cream, in addition to being enriched with fruits that guarantee flavor, vitamins and antioxidant activity, as well as the addition of prebiotics, allowing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6ab58375f3f9fffec13e2939aba3b9b5
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17031
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaoyue Pan1,2, Queiroz, Joyce1, Hussain, M. Mahmood1,2,3 xiaoyue.pan@nyulangone.org, Pan, Xiaoyue1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Clinical Investigation. Aug2020, Vol. 130 Issue 8, p4282-4300. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.