Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Queiroz, D M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
QUEIROZ, D. M. F.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFESUniversidade Federal do Espírito SantoUFES.
Made available in DSpace on 2016-08-30T10:50:20Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_8085_2012_Débora Milena Farias Queiroz_2014.pdf: 3152322 bytes, checksum: ee151d1d890bf0fa098490fa210ef510 (MD5) Previous issue date: 2014-08-21
Trata-se de um es
Trata-se de um es
Externí odkaz:
http://repositorio.ufes.br/handle/10/5549
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Based upon qualitative parameters experiments, this study aims to investigate how the elements of the environment, where the coffee is produced, contribute to the final quality of the product. For the analyses, it was used approximately one kilogram
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::45fdfbaaf19a6bcdb2ff2047e2b7b4f7
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1055561
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1055561
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
D: Detailed knowledge of coffee production systems enables optimization of crop management, harvesting and post-harvest techniques. In this study, coffee quality is mapped as a function of coffee variety, altitude and terrain aspect attributes. The w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5e73eeb790f2afe68548773e496e0135
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1040207
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1040207
Autor:
QUEIROZ, D. M. F.
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Espírito Santo (riUfes)
Universidade Federal do Espírito Santo (UFES)
instacron:UFES
Universidade Federal do Espírito Santo (UFES)
instacron:UFES
Made available in DSpace on 2016-08-30T10:50:20Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_8085_2012_Débora Milena Farias Queiroz_2014.pdf: 3152322 bytes, checksum: ee151d1d890bf0fa098490fa210ef510 (MD5) Previous issue date: 2014-08-21 Trata-se de um estudo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c2b63214bca1d2ff2765730a8eb12666
http://repositorio.ufes.br/handle/10/5549
http://repositorio.ufes.br/handle/10/5549
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.