Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Queenan, K"'
Autor:
Queenan, K., Sobratee, N., Davids, R., Mabhaudhi, T., Chimonyo, M., Slotow, R., Shankar, B., Häsler, B.
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development
Global food production systems are currently under scrutiny, in particular the health, nutrition, and environmental impacts of livestock-derived food (LDF). Despite South Africa’s recent socioeconomic transformation and increased per-capita LDF c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e0faf572714c5d47f0e5c672e59764cf
Autor:
Kock, R, Queenan, K, Garnier, J, Nielsen, L R, Buttigieg, S, de Meneghi, D, Holmberg, M, Zinsstag, J, Rüegg, Simon, Häsler, B
Publikováno v:
Web of Science
The current fragmented framework of health governance for humans, animals and environment, together with the conventional linear approach to solving current health problems, is failing to meet today’s complex health challenges and is proving unsust
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e9e390bd949b13b63458d4fadc498919
http://hdl.handle.net/2318/1689725
http://hdl.handle.net/2318/1689725
Autor:
Mangesho, P E, Neselle, M O, Karimuribo, E D, Mlangwa, J E, Queenan, K, Mboera, L E G, Rushton, J, Kock, R A, Haesler, B, Kiwara, A, Rweyemamu, M
Publikováno v:
PLOS NEGLECTED TROPICAL DISEASES
Background: Zoonoses account for the most commonly reported emerging and re-emerging infectious diseases in Sub-Saharan Africa. However, there is limited knowledge on how pastoral communities perceive zoonoses in relation to their livelihoods, cultur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::20db30e63557ed03eaa7d5729961c56d
https://researchonline.rvc.ac.uk/id/eprint/10684/1/10684.pdf
https://researchonline.rvc.ac.uk/id/eprint/10684/1/10684.pdf
Publikováno v:
Livestock Research for Rural Development
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
© 2016, Fundacion CIPAV. All rights reserved. Traditional or village poultry, consisting primarily of indigenous chickens, make up over 80% of poultry in Africa. Most are kept as small flocks in free-ranging, scavenging, low input production systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::30cb92ce6c95b6820ef406c7ca225cac
https://researchonline.rvc.ac.uk/id/eprint/10731/1/10731.pdf
https://researchonline.rvc.ac.uk/id/eprint/10731/1/10731.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.