Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Quecini V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0c7e692def2c208170f789b6d8904a56
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1012160
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1012160
Autor:
STORCH, T. T., FINATTO, T., PEGORARO, C., DAL CERO, P., LAURENS, F., ROMBALDI, C. V., QUECINI, V., GIRARDI, C. L.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::33282e9d22bcf08c39e683782e861cf9
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1012162
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1012162
Autor:
PEGORARO, C., TADIELLO, A., GIRARDI, C. L., CHAVES, F. C., QUECINI, V., OLIVEIRA, A. C. de, TRAINOTTI, L., ROMBALDI, C. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Background: Postharvest fruit conservation relies on low temperatures and manipulations of hormone metabolism to maintain sensory properties. Peaches are susceptible to chilling injuries, such as ?woolliness? that is caused by juice loss leading to a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::081b4b6ffb7a1d5d8c497963a7ccf32b
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1032884
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1032884
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The efficiency of in vitro polyploidization depends on several variables associated to the plant, the antimicrotubule agent and the interactions between them. In the present work, we have used response-surface methodology to determine the best operat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8a856ccef76b034a503599531331ec6a
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/979552
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/979552
Autor:
GIRARDI, C. L., ROMBALDI, C. V., DAL CERO, J., NOBILE, P. M., LAURENSC, F., BOUZAYEN, M., QUECINI, V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The APETALA2 (AP2)/ETHYLENE RESPONSE FACTOR (ERF) superfamily of transcriptional regulators is involved in several growth, development and stress responses processes in higher plants. Currently, the available information on the biological roles of AP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4940383fff2c64ed41b7faddeb807c0b
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/978861
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/978861
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
In order to investigate the genetic bases of the physiological syndrome mealiness that causes abnormal fruit softening and juice loss in apples, an integrative approach was devised, consisting of sensory, instrumental, biochemical, genetic, and genom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::95caec2d53b432642a2b1837cff724d9
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/889275
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/889275