Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Quecini, Vera"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gómez, Héctor Alonzo Gómez, Niederauer, Guilherme Francio, Minatel, Igor Otavio, Antunes, Elisa Ribeiro Miranda, Carneiro, Mara Junqueira, Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland, Zanus, Mauro Celso, Ritschel, Patrícia Silva, Quecini, Vera, Pereira Lima, Giuseppina Pace, Marques, Marcia Ortiz Mayo
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2025, Vol. 105 Issue 1, p329-341, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gomez, Hector Alonzo Gomez, Niederauer, Guilherme Francio, Minatel, Igor Otavio, Antunes, Elisa Ribeiro Miranda, Carneiro, Mara Junqueira, Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland, Zanus, Mauro Celso, Ritschel, Patrícia Silva, Quecini, Vera, Pereira Lima, Giuseppina Pace, Marques, Marcia Ortiz Mayo
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar2024, Vol. 104 Issue 4, p2383-2397, 15p
Autor:
Storch, Tatiane Timm, Finatto, Taciane, Pegoraro, Camila, Dal Cero, Joceani, Laurens, François, Rombaldi, Cesar Valmor, Quecini, Vera, Girardi, César Luís
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2015 182:111-119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nobile, Paula Macedo, Wattebled, Fabrice, Quecini, Vera, Girardi, César Luis, Lormeau, Maryline, Laurens, François
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2011 Jan 01. 62(12), 4309-4321.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1093/jxb/err146
Autor:
Dambros, Juliele Ilone, Storch, Tatiane Timm, Pegoraro, Camila, Crizel, Giseli Rodrigues, Gonçalves, Breno Xavier, Quecini, Vera, Fialho, Flavio Bello, Rombaldi, Cesar Valmor, Girardi, César Luís
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2023, Vol. 103 Issue 2, p576-589, 14p
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 56, Iss 1, Pp 1-8 (1999)
Genetic transformation is a powerful tool for plant breeding and genetical, physiological or biochemical research, consequently it is an extremely dynamic field. Transgenic plants are commonly used to complete or substitute mutants in basic research,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34141eb0c4a542f8be46669de084092f