Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Quazuguel, P."'
Autor:
Boniface, Maxime, Quazuguel, Lucille, Danet, Julien, Guyomard, Dominique, Moreau, Philippe, Bayle-Guillemaud, Pascale
Continuous solid electrolyte interface (SEI) formation remains the limiting factor of the lifetime of silicon nanoparticles (SiNPs) based negative electrodes. Methods that could provide clear diagnosis of the electrode degradation are of utmost neces
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1611.04374
Autor:
Marie-Hélène Omnes, Julien Le Goasduff, Hervé Le Delliou, Nicolas Le Bayon, Patrick Quazuguel, Jean H. Robin
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 6, Iss , Pp 21-27 (2017)
Plant-based products in fish diets are valuable protein alternatives to fishmeal for the aquafeed industry. Many plant feed ingredients contain polyphenolic compounds, including tannins, which can have beneficial or adverse effects. The tolerable thr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/032cd0e9f9594210845b87ca96b145f5
Autor:
Mazurais, D., Ernande, B., Quazuguel, P., Severe, A., Huelvan, C., Madec, L., Mouchel, O., Soudant, P., Robbens, J., Huvet, A., Zambonino-Infante, J.
Publikováno v:
In Marine Environmental Research December 2015 112 Part A:78-85
Autor:
Marie Vagner, Thomas Lacoue-Labarthe, José-Luis Zambonino Infante, David Mazurais, Emmanuel Dubillot, Hervé Le Delliou, Patrick Quazuguel, Christel Lefrançois
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 10, Iss 6, p e0126489 (2015)
The objective of this study was to evaluate the combined effects of thermal acclimation and n-3 highly unsaturated fatty acids (n-3 HUFA) content of the food source on the aerobic capacities of fish in a thermal changing environment. The model used w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96f616c174a94a058d7f19975d583189
Autor:
Tovar-Ramírez, D., Mazurais, D., Gatesoupe, J.F., Quazuguel, P., Cahu, C.L., Zambonino-Infante, J.L.
Publikováno v:
In Aquaculture 2010 300(1):142-147
Autor:
Geay, F., Darias, M.J., Santigosa, E., Desbruyères, E., Quazuguel, P., Zambonino-Infante, J.L., Cahu, C.L., Mazurais, D.
Publikováno v:
In Aquaculture 2009 287(1):169-173
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.