Zobrazeno 1 - 10
of 12 447
pro vyhledávání: '"Quantitative descriptive analysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sefanadia Putri, Sri Anna Marliyati, Budi Setiawan, Rimbawan Rimbawan, Andi Eka Yunianto, Asep Rusyana
Publikováno v:
Amerta Nutrition, Vol 8, Iss 3, Pp 452-460 (2024)
Background: The profiling of a drink made from bay leaves combined guava juice has not been previously reported despite the positive health aspects of both plants. Objectives: To analyze the sensory characteristics of jelly drink bay leaf water ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26fc032b806a452cb94194071e422df8
Autor:
Yilin Li, Xinyu Hu, Ruotong Li, Chunguang Wang, Houyin Wang, Guirong Liu, Lipeng Gao, Anwen Jin, Baoqing Zhu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2839 (2024)
The sensory quality of infant formula (IF) has a significant impact on the preferences and purchasing behavior of maternal consumers. Consumer-based rapid descriptive methods have become popular and are widely preferred over classical methods, but th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d96eda45026c4d0eb0f58a1fbf3a0a3e
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 258-265 (2023)
Based on sensory descriptors developed by a sensory evaluation panel for 48 commercial Chinese brewed soy sauce samples, a flavor wheel of Chinese brewed soy sauce with 55 descriptors in the dimensions of aroma and flavor was developed for the first
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeceb79ea6e9416d84da1aee34770faa
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Autor:
Zhu, Wan, Wu, Ying, Li, Cunyu, Li, Xiaoxiang, Li, Kai, Yang, Wenting, Liang, Yuerong, Lu, Jianliang, Zhang, Longjie, Lu, Peng, Zheng, Xinqiang
Publikováno v:
In LWT 1 May 2024 199