Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Quan Dau"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1119 (2024)
In this study, we present a comprehensive literature review of the potential impacts of climate change on potato storage. Potato preservation can help reduce food loss and waste while increasing long-term food security, as potatoes are one of the mos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee84fd4d045943c0a3aab157e76c86a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adebayo J. Adeloye, Juan Baztan, R. Boelens, James F. Booker, Scott Bremer, Charlotte da Cunha, Quan Dau, Anne De Rudder, Chris de Wet, Ahmed S. Elshall, Veera Gnaneswar Gude, Hui He, J. Hoogesteger, Lionel Jaffrès, Elisabeth Schøyen Jensen, Bethany Jorgensen, Werner Krauß, Jyoti Kishen Kumar, Trevor M. Letcher, Joanne Mac Mahon, Lei Mai, Benedikt Marschütz, M. Mills-Novoa, Anju Vijayan Nair, Oghenekaro Nelson Odume, Claudia Yazmín Ortega Montoya, Aniruddha B. Pandit, Didier Peeters, Manzoor Qadir, Rabee Rustum, Thomas Shahady, Juan Carlos Tejeda González, Josephine Treacy, Daniel A. Vallero, Jean-Paul Vanderlinden, Yongshan Wan, Arjan Wardekker, Ming Ye, Eddy Y. Zeng, Zhiwei Zhu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3e528a1f7aaedffe9676085eefaf2265
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-99875-8.00024-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-99875-8.00024-0