Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Quality-aware modeling"'
This thesis provides tools for decision support systems for perishable goods logistics. It also provides an approach for enterprises to estimate the benefit of adopting the proposed logistic systems. Perishable products are produced, transported, and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::75fc5bc6fba5d73a128ab5c50cf2ad26
https://doi.org/10.4233/uuid:db1925fd-8e1b-4414-bd04-39c256a09555
https://doi.org/10.4233/uuid:db1925fd-8e1b-4414-bd04-39c256a09555
Autor:
Lin, X.
This thesis provides tools for decision support systems for perishable goods logistics. It also provides an approach for enterprises to estimate the benefit of adopting the proposed logistic systems. Perishable products are produced, transported, and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::2d79d1d4b9491d6b68d724de79d9ab8a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:db1925fd-8e1b-4414-bd04-39c256a09555
http://resolver.tudelft.nl/uuid:db1925fd-8e1b-4414-bd04-39c256a09555
Publikováno v:
Proceedings of the 18th European Control Conference (ECC 2019)
idUS: Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
Universidad de Sevilla (US)
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
2019 18th European Control Conference (ECC)
ECC
idUS: Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
Universidad de Sevilla (US)
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
2019 18th European Control Conference (ECC)
ECC
2019 18th European Control Conference (ECC) Napoli, Italy, June 25-28, 2019 Controlling food quality and reducing waste is one of the most challenging tasks in the food industry, as it is facing high rates of wastage, leading to negative environmenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6f3ce0a6d6aeeafdfb8d35eb0573c678
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fc01e368-b321-43c5-962b-3015f2323a21
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fc01e368-b321-43c5-962b-3015f2323a21
Publikováno v:
Computers and Electronics in Agriculture, 150
Modern technologies have enabled approaches to estimate freshness of perishable products during production and distribution. This allows supply chains to apply more advanced decision support systems in order to further reduce the loss of perishable p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.