Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Quality seal"'
Autor:
Fontolan, Beatrice Lorenz, Pretto Biasi, Bárbara, Recalcatti, Sandileia, Iarozinski Neto, Alfredo
Publikováno v:
Revista de Gestão e Projetos; v. 13, n. 2 (2022): (maio/ago.); 143-170
Revista Gestão e Projetos (GeP)
Universidade Nove de Julho (UNINOVE)
instacron:UNINOVE
Revista Gestão e Projetos (GeP)
Universidade Nove de Julho (UNINOVE)
instacron:UNINOVE
The civil construction sector is responsible for most of the environmental impacts, but also has the potential to mitigate these ones and promote sustainable development. The sustainability practices application at the construction site and the effor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c60e0235f60c13c7588415ea0a1f2dab
https://periodicos.uninove.br/gep/article/view/22143
https://periodicos.uninove.br/gep/article/view/22143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcela Sandra Molina
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Derecho y Ciencias Políticas, Volume: 50, Issue: 133, Pages: 374-402, Published: 02 MAR 2021
Resumen En el presente artículo, la autora analiza el sistema de indicaciones de origen geográfico de los productos agrícolas (excepto los vinos), en tanto régimen suigeneris esencialmente de derecho público. Este marco normativo fue sancionado
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d604ef39301d855db5f633b7f0e8f36a
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-38862020000200374&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-38862020000200374&lng=en&tlng=en
Autor:
Dockal, Natascha
Problemstellung Basierend auf der Tatsache, dass die Tourismusbranche eine der wichtigsten und stark wachsenden Branchen ist, deren Wertschöpfung essenziell ist, in Verbindung mit dem Fakt, dass besonders Beherbergungsbetriebe eine große Menge an R
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10668::680bf7af83996c148b0a18f42ef3ce56
Publikováno v:
Journal of Open Innovation: Technology, Market and Complexity, Vol 6, Iss 130, p 130 (2020)
Journal of Open Innovation: Technology, Market, and Complexity
Volume 6
Issue 4
Journal of Open Innovation: Technology, Market, and Complexity
Volume 6
Issue 4
Mobile applications users consider it especially important to have quality certification, and particularly in an e-health context. However, if the app is certified, will user satisfaction be greater? This paper is intended to help answer that questio
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
There are over 150.000 mHealth apps currently available, but few haveundergone an external quality review. Standards and validation practicesregarding mobile health apps need to be established to ensure their properuse and integration into medical pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::adb4692b59807c2cc5d91c212441c33f
https://doi.org/10.4995/carma2020.2020.11609
https://doi.org/10.4995/carma2020.2020.11609
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
[ES] Se identifican 50 plataformas editoriales de revistas electrónicas de las universidades españolas y el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC). Se aportan datos cuantitativos sobre el número de revistas publicadas, su antigüe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3e1d61bd6661a8a04362cdcaf8fad8e4
http://hdl.handle.net/10261/205858
http://hdl.handle.net/10261/205858
Autor:
E.A.G. Arfini, Roberta Sassatelli
Publikováno v:
Italians and Food ISBN: 9783030156800
Bologna—a Northern Italian city, renowned for its University and its food—and the marshalling of its cultural value to produce economic value in the food commodity chain, is the territory of our chapter. We shall, in fact, consider DegustiBo, a l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8d6ac1e6678d6b40ecf3366d9318ca22
https://doi.org/10.1007/978-3-030-15681-7_8
https://doi.org/10.1007/978-3-030-15681-7_8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.