Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Quality of raw material"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 83, Iss 2, Pp 79-86 (2021)
One of the most effective and cost-effective ways to provide the population with important nutrients is the fortification of mass-consumption products. Bakery products are products of regular consumption in the diet. An integrated approach to solving
Autor:
Waldemar Buchwald, Romuald Mordalski, Wojciech A. Kucharski, Agnieszka Gryszczyńska, Artur Adamczak
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 14, Iss 2 (2015)
Roseroot (Rhodiola rosea L.) is an important medicinal plant with welldocumented adaptogenic activity. The decrease in its natural resources induces to undertake research on the introduction of this species into cultivation. The aim of the present wo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e742b8478e842c2b4446107818d34a4
Autor:
Barbara Kołodziej, Danuta Sugier
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 12, Iss 3 (2013)
Roseroot, Rhodiola rosea L. has been used in the traditional Asian, Scandinavian and Eastern European medicine for centuries as remedies for improvement of physical condition, treatment of anemia, depression, asthenia, impotence, gastro-intestinal an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5dc83b4ce5ad43d5a1c5e97146370a59
Autor:
Maria Julia Betiolo Troleis, Marco Eustáquio de Sá, Maria Gabriela de Oliveira Andrade, Ronaldo da Silva Viana, Vanessa Dias Rezende Trindade, Sebastião Ferreira de Lima
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e689974677
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e689974677
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e689974677
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 7, Pp e689974677-e689974677 (2020)
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e689974677
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e689974677
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 7, Pp e689974677-e689974677 (2020)
Saccharin sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) is a promising energy crop due to the storage of fermentable sugars in the stems, which are easily converted into ethanol. The objective of this study was to evaluate the influence of the application of p
Autor:
Janjić, Jasmina M.
Publikováno v:
Универзитет у Нишу
The high level of competition in the milk processors imposes higher standards in production, but also an innovative approach in relation to consumers. Their goal is to attract as many consumers and achieve a better market position. The research topic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::75090e3890d3d67bc1f859f706f4cb40
https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/51424/Janjic_Jasmina_M.pdf
https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/51424/Janjic_Jasmina_M.pdf
Autor:
Veitaitė, Giedrė
Šio darbo tikslas suprojektuoti produktų iš surimi gamybos liniją, atsižvelgiant į aukščiausios kokybės ir saugos reikalavimus, parenkant tinkamus įrengimus bei pagalbines priemones. Teorinėje dalyje aptarti žaliavų kokybės reikalavimai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::51dcefea2421743bfa8112521762a3b3
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD8752536&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD8752536&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.