Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Qualitative and quantitative measurements"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101830- (2024)
Amylose content (AC) is critical in evaluating starch properties, significantly influencing the food industry and human nutrition. Although amylose is not completely linear, its unique structure makes it a key research focus across various scientific
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95cf002e3c15461b92d4c0dd071f986e
Publikováno v:
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei: Ştiinţe Medicale, Vol 73, Iss 2, Pp 54-59 (2022)
Introduction. Orofacial clefts, is a group of conditions that includes cleft lip, cleft palate, and both together. Symmetry of the face can be obtained with primary nose reconstruction. The goal: Analysis of patients with unilateral complete cleft li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbce4aece36c4f79b1beb32b21c40316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Galli, Richard
Using quality information for analysis, or staying with just quantity based information is always a good base for debate: Either relying on quantitative measurements and data (which is sad to be more accurate and easier to rely on) or use quantitativ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::45fa4770f72f697dc65795f16bd6a66f
https://hdl.handle.net/10419/52174
https://hdl.handle.net/10419/52174
The study examines two different models of measuring, assessing and ranking quality in higher education. Do different systems of quality assessment lead to equivalent conclusions about the quality of education? This comparative study is based on the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ab15b964eaff313c5dc5ae901841760b
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:liu:diva-122139
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:liu:diva-122139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.