Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Qu Xiuwei"'
Autor:
Liu, Lu, Qu, Xiuwei, Li, Xiaodong, Massounga Bora, Awa Fanny, Chen, Ping, Wang, Haixia, Wang, Chunchao
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2018 23:60-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LWT. 95:99-106
This study was aimed at evaluating Lactobacillus rhamnosus for its ability to affect the antioxidant activity of Cheddar cheese during ripening and digestion. The effect of probiotic on the proteolytic patterns and antioxidant activity of Cheddar che
Autor:
Qu Xiuwei, Xiaodong Li, Haixia Wang, Lu Liu, Chunchao Wang, Awa Fanny Massounga Bora, Chen Ping
Publikováno v:
Food Bioscience. 23:60-66
DHA micro algae oil was encapsulated in whey protein isolate (WPI)-gum Arabic (GA) by complex coacervation and added exopolysaccharides (EPS)-producing strain to increase the emulsion and the oxidation stability of micro algae oil microcapsules. The
Publikováno v:
Food Control. 79:44-49
The objective of this study was to investigate the effect of microencapsulation using the Maillard reaction products of whey proteins and isomaltooligosaccharides on the viability of Lactobacillus rhamnosus (L. rhamnosus) during the storage of cheese
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. 71:501-511
Protein-based expanded snacks sometimes do not have homogeneous structures. However, starches are widely used in expanded food snacks because of their good puffing characteristics. We aimed to use waxy rice starch to partially substitute for sodium c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.