Zobrazeno 1 - 10
of 293
pro vyhledávání: '"Química agrícola"'
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Increasing temperature and frequency of drought associated with climate variability and change and low soil fertility are factors that handicap sustained rice (Oryza sativa L) production in the tropics. In this study, the growth and yield of rice (Le
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af8a4d460c5e4e0ba97bd8a6d16881c8
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractWatershed-scale management practices (WMPs) aimed at mitigating land degradation from soil erosion have been implemented across Ethiopia, including in the study area, yet their effect remains under-evaluated. A useful method to assess the eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e968032c5434e608fb03caac5b2de6b
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractEthiopia is rich in durum wheat diversity; however, national average productivity of durum wheat is low due to lack of strong national research program, and these calls for development of improved new varieties. Knowledge on extent of genetic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1413f073e4504f6bae60b53175e42ec0
Autor:
Marko Sretenović, Nenad Tamaš, Gordan Zec, Milana Stojanoski, Nemanja Tešić, Novica Miletić, Boban Djordjević
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractStrawberry is the most economic important soft fruit in the world, and its production is susceptible to orchard and postharvest losses due to its high susceptibility to fungal diseases. In the last two decades, new agricultural techniques, wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88ee8a01c2744ae7a47eebc9eedb81cd
Autor:
Carmen Cecilia Cambisaca Poveda, Gustavo Elías Martínez Valenzuela, Génesis Nathaly Cantillo Holguín
Publikováno v:
Revista Latinoamericana de Difusión Científica, Vol 4, Iss 6, Pp 28-38 (2021)
Los alimentos funcionales se refieren a aquellos alimentos procesados, los cuales contienen ingredientes que desempeñan una función específica en los procesos fisiológicos del organismo más allá de la nutrición. El objetivo de este trabajo fue
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b47db6fa389435db8971a862983be80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.