Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Qin, Ligang"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 232-241 (2024)
Microorganisms are often affected by various environmental stresses (such as acid, heat, salt and oxidation) in the production and processing of fermented foods. Cross-protection refers to the phenomenon in which microorganisms are induced to increas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0a4721675c74c3ea99439431f0c0379
Autor:
Sui, Yumeng, Liu, Jiaqi, Lu, Jiasheng, Gao, Yuan, Badar, Iftikhar Hussain, Li, Xiang-ao, Chen, Qian, Kong, Baohua, Qin, Ligang
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 322-340 (2023)
The level of cholesterol in the body is closely related to human health. Although cholesterol has many irreplaceable physiological functions, high cholesterol is one of the causes of many cardiovascular and cerebrovascular diseases. With more extensi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1714924bb0164f9199189c8c9e31a2a6
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 1-8 (2023)
A hydroxyl radical generating system consisting of 0.1 mmol/L FeCl3, 0.1 mmol/L ascorbic acid, and various H2O2 concentrations (0, 0.25, 0.5, 1.0, 2.5, 5, 10 and 25 mmol/L) was established and used to investigate the interaction mechanism of differen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/635b4aa2319644a8bf4830636d752f4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.