Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Qiao, Zongwei"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
Polish Journal of Microbiology, Vol 71, Iss 4, Pp 563-575 (2022)
Caproic acid is the precursor material of ethyl hexanoate, a representative flavor substance in strong flavor baijiu (SFB). Increasing the content of caproic acid in SFB helps to improve its quality. In the present study, caproic acid-producing bacte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32d34ee69b614e9baa8614f26ab44608
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 10 November 2022 358:33-40
Publikováno v:
In Bioresource Technology February 2022 345
Autor:
Tong, Wenhua, Wang, Hui, Li, Jiawei, Zhang, Lingling, Huang, Zhijiu, Yang, Ying, Qiao, Zongwei, Luo, Huibo, Huang, Dan
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jul2024, Vol. 104 Issue 9, p5338-5349, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresources & Bioprocessing; 2/14/2024, Vol. 11 Issue 1, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.