Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Qiao, Zhina"'
Engineering serine hydroxymethyltransferases for efficient synthesis of L-serine in Escherichia coli
Autor:
Teng, Zixin, Pan, Xuewei, Liu, Yunran, You, Jiajia, Zhang, Hengwei, Zhao, Zhenqiang, Qiao, Zhina, Rao, Zhiming
Publikováno v:
In Bioresource Technology February 2024 393
Autor:
Li, Xiangfei, Bao, Teng, Osire, Tolbert, Qiao, Zhina, Liu, Jiafeng, Zhang, Xian, Xu, Meijuan, Yang, Taowei, Rao, Zhiming
Publikováno v:
In Bioresource Technology December 2021 342
Autor:
Xu, Meijuan1,2 (AUTHOR) xumeijuan@jiangnan.edu.cn, Qiao, Zhina1 (AUTHOR), Huang, Genshu1 (AUTHOR), Long, Mengfei1 (AUTHOR), Yang, Taowei1,2 (AUTHOR), Zhang, Xian1 (AUTHOR), Shao, Minglong1 (AUTHOR), Xu, Zhenghong1 (AUTHOR), Rao, Zhiming1 (AUTHOR) raozhm@jiangnan.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Jul2020, Vol. 43 Issue 14, p2936-2948. 13p.
Autor:
Qiao, Zhina1 (AUTHOR), Xu, Meijuan1 (AUTHOR), Shao, Minglong1 (AUTHOR), Zhao, Youxi2 (AUTHOR), Long, Mengfei1 (AUTHOR), Yang, Taowei1 (AUTHOR), Zhang, Xian1 (AUTHOR), Yang, Shangtian3 (AUTHOR), Nakanishi, Hideki1 (AUTHOR) hideki@jiangnan.edu.cn, Rao, Zhiming1 (AUTHOR) raozhm@jiangnan.edu.cn
Publikováno v:
Engineering in Life Sciences. Jan2020, Vol. 20 Issue 1/2, p7-16. 10p.
Autor:
Peter, Sunday Bulus, Qiao, Zhina, Godspower, Hero Nmeri, Omedi, Jacob Ojobi, Zhang, Xian, Xu, Meijuan, Rao, Zhiming
Publikováno v:
Systems Microbiology and Biomanufacturing; October 2023, Vol. 3 Issue: 4 p571-584, 14p
Autor:
Abdulqader Al-Adeeb, Aqeel Sahibzada Muhammad, Amer Ali Mahdi, Qais Al-Maqtari, Waleed AL-Ansi, Ildephonse Habimana, Hend Al-Jaberi, Ejaz Sharoon, Nadia Sarwar, Lucy Wu, Qiao Zhina, Yang Taowei, Zhiming Rao
Publikováno v:
International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology. 6:056-066
There is a growing interest in the pharmaceutical and agrochemicals industries for the use of enantiomerically-pure amino acids. α-keto acids are commonly used in feeds, food additives, pharmaceuticals, and chemical manufacturing. Commonly, most α-
Engineering Bacillus Subtilis for the production of High Fructose Syrup: Opportunities and Prospects
Autor:
Jean Damascene Harindintwali, Zhiming Rao, Ildephonse Habimana, Xian Zhang, Qiao Zhina, Aqeel Sahibzada Muhammad, Meijuan Xu, Waleed Al-Ansi, Mengkai Hu, Abdulqader Al-Adeeb, Tolbert Osirea
Publikováno v:
International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology. 6:101-109
High fructose syrup is an excellent and safe sweetener that can replace sucrose and is widely used in beverages and food products, including soft drinks, ketchup, yogurt, ice cream, chocolate milk, candies, jams, condiments, canned and packaged foods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.