Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Qiao, Qinqin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guo, Xiaodong1,2,3 (AUTHOR), Qiao, Qinqin3,4 (AUTHOR), Zhang, Mengke1 (AUTHOR) zhangmengke@sjtu.edu.cn, Fauconnier, Marie-Laure2 (AUTHOR) zhangmengke@sjtu.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2022, Vol. 23 Issue 16, p9024-N.PAG. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shan, Shuhua, Zhou, Jiaqi, Yin, Ruopeng, Zhang, Lizhen, Shi, Jiangying, Qiao, Qinqin, Li, Zhuoyu
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 1/25/2023, Vol. 71 Issue 3, p1628-1642, 15p
Publikováno v:
Oxidative Medicine and Cellular Longevity.
Bioactive peptides (BPs) are fragments of 2–15 amino acid residues with biological properties. Dietary BPs derived from milk, egg, fish, soybean, corn, rice, quinoa, wheat, oat, potato, common bean, spirulina, and mussel are reported to possess ben
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.