Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Qiao, Haisheng"'
Autor:
Okumiya, Kiyohito, Sakamoto, Ryota, Ishimoto, Yasuko, Kimura, Yumi, Fukutomi, Eriko, Ishikawa, Motonao, Suwa, Kuniaki, Imai, Hissei, Chen, Wenling, Kato, Emiko, Nakatsuka, Masahiro, Kasahara, Yoriko, Fujisawa, Michiko, Wada, Taizo, Wang, Hongxin, Dai, Qingxiang, Xu, Huining, Qiao, Haisheng, Ge, Ri-Li, Norboo, Tsering, Tsering, Norboo, Kosaka, Yasuyuki, Nose, Mitsuhiro, Yamaguchi, Takayoshi, Tsukihara, Toshihiro, Ando, Kazuo, Inamura, Tetsuya, Takeda, Shinya, Ishine, Masayuki, Otsuka, Kuniaki, Matsubayashi, Kozo
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 18:72-79
特集2: フィールド医学 = Special Issue 2: Field Medicine
本誌公刊にあたっては、京都大学学士山岳会、京都大学「霊長類学・ワイルドライフサイエンス」・リーディング大学院からの助成を
本誌公刊にあたっては、京都大学学士山岳会、京都大学「霊長類学・ワイルドライフサイエンス」・リーディング大学院からの助成を
Autor:
Okumiya, Kiyohito, Sakamoto, Ryota, Ishimoto, Yasuko, Kimura, Yumi, Fukutomi, Eriko, Ishikawa, Motonao, Suwa, Kuniaki, Imai, Hissei, Chen, Wenling, Kato, Emiko, Nakatsuka, Masahiro, Kasahara, Yoriko, Fujisawa, Michiko, Wada, Taizo, Wang, Hongxin, Dai, Qingxiang, Xu, Huining, Qiao, Haisheng, Ge, Ri-Li, Norboo, Tsering, Tsering, Norboo, Kosaka, Yasuyuki, Nose, Mitsuhiro, Yamaguchi, Takayoshi, Tsukihara, Toshihiro, Ando, Kazuo, Inamura, Tetsuya, Takeda, Shinya, Ishine, Masayuki, Otsuka, Kuniaki, Matsubayashi, Kozo
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 17:85-102
本稿は, 高所プロジェクトの提唱してきた「糖尿病アクセル仮説」の一部について検証した科学論文 (Glucose intolerance associated with hypoxia in people living at high altitudes in the Tibetan highland. BMJ open 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kimura, Yumi, Matsubayashi, Kozo, Sakamoto, Ryota, Ishimoto, Yasuko, Fukumoto, Eriko, Wada, Taizo, Otsuka, Kuniaki, Ishikawa, Motonao, Hozo, Reiko, Suwa, Kuniaki, Wang, Hongxing, Dai, Qingxiang, Ge, Ri Li, Qiao, Haisheng, Norboo, Tsering, Okumiya, Kiyohito
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 13:86-93
Objective: Food diversity has been studied as one of the important health-related factors. However, the effect of environmental differences on the relation between food diversity and health status remains unclear. Aim of this study is to reveal the r
Autor:
Kimura, Yumi, Matsubayashi, Kozo, Sakamoto, Ryota, Ishimoto, Yasuko, Wada, Taizo, Ohtsuka, Kuniaki, Ishikawa, Motonao, Hozo, Reiko, Wang, Hongxing, Dai, Qingxiang, Ge, Ri Li, Qiao, Haisheng, Okumiya, Kiyohito
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 11:29-35
Objective: Meat is one of the most popular foods seen at the daily meal for Tibetan highlanders. However, little is reported about the actual frequency of meat intake and its relation to their health. Meat intake is known to associate with aging, thu
Autor:
Matsubayashi, Kozo, Kimura, Yumi, Ishimoto, Yasuko, Wada, Taizo, Otsuka, Kuniaki, Ishikawa, Motonao, Hozo, Reiko, Yamaguchi, Tetsuyoshi, Sakamoto, Ryota, Ishine, Masayuki, Kosaka, Yasuyuki, Wang, Hongxing, Dai, Qingxiang, Ge, Ri Li, Qiao, Haisheng, Okumiya, Kiyohito
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 11:11-20
Aim: To investigate the association of comprehensive health of elderly highlanders in Qinghai in China with biological and cultural adaptation to hypoxic environment. Methods: Activities of daily living (ADL), screening-based depression, quality of l
Autor:
Okumiya, Kiyohito, Sakamoto, Ryota, Kimura, Yumi, Kosaka, Yasuyuki, Ishine, Masayuk, Wada, Taizo, Wang, Hongxin, Dai, Qingxiang, Yang, Airong, Qiao, Haisheng, Gao, Jidong, Li, Zhanquan, Zhang, Yongshou, Ge, Ri-Li, Matsubayashi, Kozo
Publikováno v:
ヒマラヤ学誌. 10:4-9
青海省高地住民の漢人とチベット人を比較すると, 糖尿病, 高血圧を含めた生活習慣病と多血症を特徴とする慢性高山病の発症の違いがあるとともに, 生活習慣病と慢性高山病との関連の
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.