Zobrazeno 1 - 10
of 181 710
pro vyhledávání: '"QUALITY OF WATER"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FAO, WHO
This report examines appropriate and fit-for-purpose microbiological criteria for water used with fresh fruit and vegetables. Key findings show that the risk of pathogen contamination can be reduced by adopting prerequisite programs and risk assessme
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 24, Pp 311-318 (2024)
Supercooling can preserve pork without freezing damage. However, maintaining a supercooled state was difficult. An innovative static magnetic field extended supercooling (SMF-ES) method was proposed to maintain the non-frozen state of pork. Effects o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b9d67e418594acfab0df21aad8c5b24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.