Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"QU Teng-fei"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 14-20 (2024)
The digestion and retrogradation performance of chestnut starch constrains the development of chestnut food industry. It is of great significance to select reasonable processing methods to regulate the digestion and retrogradation properties for the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a1eda6ce7a640b2afedc41d42652612
Autor:
Du, Zheng-De, Han, Shu-Guang, Qu, Teng-Fei, Guo, Bin, Yu, Shu-Kui, Wei, Wei, Feng, Shuai, Liu, Ke, Gong, Shu-Sheng
Publikováno v:
In Neurochemistry International February 2020 133
Publikováno v:
In Neurochemistry International March 2019 124:31-40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Bin, Lei, Jing‐Hao, Wang, Qiang, Qu, Teng‐Fei, Cha, Li‐Chao, Zhan, Han‐Xiang, Liu, Shang‐Long, Hu, Xiao, Sun, Chuan‐Dong, Cao, Jing‐Yu, Qiu, Fa‐Bo, Guo, Wei‐Dong
Publikováno v:
The Kaohsiung Journal of Medical Sciences; December 2022, Vol. 38 Issue: 12 p1155-1167, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.