Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"QIN Xiaojie"'
Autor:
QIN Xiaojie, LI Jiaming, SUN Tianmei, LIU Yangtai, WANG Xiang, LI Zhuosi, YANG Shuo, DONG Qingli
Publikováno v:
Shanghai yufang yixue, Vol 35, Iss 1, Pp 42-46 (2023)
ObjectiveThe contamination of foodborne pathogens in ready-to-eat fruits and vegetables in Shanghai was analyzed to provide a scientific basis for food safety, risk assessment and related supervision.MethodsFrom June to September 2021, a total of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f16b4644d384928a6a09ed5f88eae9d
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 261-281 (2023)
Salmonella is one of the most common pathogens causing foodborne diseases. Eggs and egg products are important food vehicles for its transmission. Among the many serotypes of Salmonella, S. enterica serovar Enteritidis has a unique advantage in survi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90fa65e342f94d83895f7327de3113c6
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 1 February 2024 245
Autor:
Jia, Kai, Qin, Xiaojie, Bu, Xiangfeng, Zhu, Huajian, Liu, Yangtai, Wang, Xiang, Li, Zhuosi, Dong, Qingli
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection January 2024 181:43-52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184