Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Q10 index"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFU
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
Universidade Federal de Uberlândia (UFU)
instacron:UFU
The different land use systems at Cerrado, with intensive use of land, brought direct consequences in relation to the chemical, physical and biological soil properties. The impacts of land use are rapid degradation and imbalance in the biological pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::71625417136202b8665c076fb9f1379c
https://repositorio.ufu.br/handle/123456789/12070
https://repositorio.ufu.br/handle/123456789/12070
Autor:
Alexandra Komarova, Kristina Ivashchenko, Sofia Sushko, Anna Zhuravleva, Vyacheslav Vasenev, Sergey Blagodatsky
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 20, p 2765 (2022)
Rising air temperatures caused by global warming affects microbial decomposition rate of soil organic matter (SOM). The temperature sensitivity of SOM decomposition (Q10) may depend on SOM quality determined by vegetation type. In this study, we sele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d8d17ba71974746bfa790c69dc0921d
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Atmospheric nitrogen (N) deposition is changing in both load quantity and chemical composition. The load effects have been studied extensively, whereas the composition effects remain poorly understood. We conducted a microcosm experiment to study how
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/209b7f53b796451fb488f0f2eb15434e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonanomi, Giuliano, Cesarano, Gaspare, Iacomino, Giuseppina, Cozzolino, Alessia, Motti, Riccardo, Idbella, Mohamed
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Jun2023, Vol. 14 Issue 6, p1869-1878, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2011 Supplement, p72-74. 3p.
Autor:
Chevallier, Tiphaine1, Hmaidi, Kaouther2, Kouakoua, Ernest1, Bernoux, Martial1, Gallali, Tahar2, Toucet, Joële1, Jolivet, Claudy3, Deleporte, Philippe4, Barthès, Bernard G.1
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition & Soil Science. Aug2015, Vol. 178 Issue 4, p592-600. 9p.
Autor:
Figueroa-Huitrón, Ricardo, Díaz de la Vega-Pérez, Anibal, Plasman, Melissa, Pérez-Mendoza, Hibraim Adán
Publikováno v:
PeerJ; Jul2024, p1-23, 23p
Autor:
He, Ping, Yan, Wende, Peng, Yuanying, Lei, Junjie, Zheng, Wei, Zhang, Yi, Qi, Yaqin, Chen, Xiaoyong
Publikováno v:
Forests (19994907); Dec2023, Vol. 14 Issue 12, p2397, 13p