Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Q-TOF mass spectrometry"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 1541-1559 (2018)
In the present study, the alcalase-generated proteolysates obtained after 8 h of proteolysis of stone fish flesh showed the most potent antioxidant activity in terms of DPPH• radical scavenging activity (77.43%, IC50 of 0.5 mg/mL), ABTS• radical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c7fb225e8f74d72a32f7f05c5cf4aae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paolo Morazzoni, Paola Vanzani, Sandro Santinello, Antonina Gucciardi, Lucio Zennaro, Giovanni Miotto, Fulvio Ursini
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 3, p 418 (2021)
A “green” solvent-free industrial process (patent pending) is here described for a grape seed extract (GSE) preparation (Ecovitis™) obtained from selected seeds of Veneto region wineries, in the northeast of Italy, by water and selective tangen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1e8729089c04b10b659ff711194a9fd
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
Helicobacter pylori is the dominant species of the human gastric microbiota and is present in the stomach of more than half of the human population worldwide. Colonization by H. pylori causes persistent inflammatory response and H. pylori-induced gas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cd8dd9a8b844c5380557a146b6faa62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 1541-1559 (2018)
In the present study, the alcalase-generated proteolysates obtained after 8 h of proteolysis of stone fish flesh showed the most potent antioxidant activity in terms of DPPH• radical scavenging activity (77.43%, IC50 of 0.5 mg/mL), ABTS• radical
Autor:
Fulvio Ursini, Antonina Gucciardi, Paolo Morazzoni, Lucio Zennaro, Giovanni Miotto, Paola Vanzani, Sandro Santinello
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 3
Antioxidants, Vol 10, Iss 418, p 418 (2021)
Volume 10
Issue 3
Antioxidants, Vol 10, Iss 418, p 418 (2021)
A “green” solvent-free industrial process (patent pending) is here described for a grape seed extract (GSE) preparation (Ecovitis™, Spain) obtained from selected seeds of Veneto region wineries, in the northeast of Italy, by water and selective
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.