Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Pytel, Roman"'
Autor:
Pytel, Roman
The theme od this dissertation is " Application of Spectrophotometric methods for inspection adulteration of food". In the theoretical part, there are stated chapters regarding adulteration of food (in general), adulteration of honey, quality require
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180007
Autor:
Pytel, Roman1 roman.pytel@mendelu.cz, Cwiková, Olga1 cwikova@mendelu.cz, Ondrušíková, Sylvie1 sylvie.ondrusikova@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 snedomov@mendelu.cz, Kumbár, Vojtěch2 vojtech.kumbar@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2018, Vol. 12 Issue 1, p186-194. 9p.
Autor:
Cwiková, Olga1 (AUTHOR) cwikova@mendelu.cz, Pytel, Roman2 (AUTHOR) roman.pytel@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 1/1/2017, Vol. 11 Issue 1, p391-397. 7p. 9 Graphs.
Autor:
Pytel, Roman1 (AUTHOR) roman.pytel@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 (AUTHOR) snedomov@mendelu.cz, Kumbár, Vojtěch2 (AUTHOR) vojtech.kumbar@mendelu.cz, Kilián, Libor1 (AUTHOR) kilian3@seznam.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 1/1/2017, Vol. 11 Issue 1, p368-372. 5p. 7 Charts.
Autor:
Pytel, Roman1 roman.pytel@mendelu.cz, Šustová, Květoslava2 sustova@mendelu.cz, Kumbár, Vojtěch3 vojtech.kumbar@mendelu.cz, Nedomová, Šárka2 snedomov@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2016, Vol. 10 Issue 1, p366-371. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jandlová, Marcela, Kumbár, Vojtěch, Jarošová, Alžbeta, Stará, Markéta, Pytel, Roman, Nedomová, Šárka, Ondrušíková, Sylvie
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis; 2019, Vol. 67 Issue 3, p689-693, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šťastník, Ondřej, Mrkvicová, Eva, Pavlata, Leoš, Jůzl, Miroslav, Roztočilová, Andrea, Pytel, Roman, Vyhnánek, Tomáš, Martinek, Petr
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2018, Vol. 12 Issue 1, p729-734, 6p