Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Pyranose 2-oxidase"'
Autor:
Zand Elena, Bender Denisse, D’Amico Stefano, Tömösközi Sandor, Jaeger Henry, Schoenlechner Regine
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 69, Iss 4, Pp 227-237 (2018)
The purpose of this research was to improve the functional properties of gluten-free (GF) wholemeal buckwheat bread by sourdough fermentation and addition of arabinoxylan (AX) and pyranose 2-oxidase (POx). AXs are able to cross-link to other AX molec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9583982e03f349dea85cc9c9f2966055
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biochemistry and Biotechnology
Biocatalysis using molecular oxygen as the electron acceptor has significant potential for selective oxidations at low cost. However, oxygen is poorly soluble in water, and its slow rate of mass transfer in the aqueous phase is a major obstacle, even
Publikováno v:
Journal of Applied Glycoscience
Pyranose 2-oxidases catalyze the oxidation of various pyranose sugars at the C2 position. However, their potential application for detecting sugars other than glucose in blood is hindered by relatively high activity towards glucose. In this study, in
Autor:
Gibson S. Nyanhongo, Georg Gűbitz, Prakit Sukyai, Christian Leitner, Dietmar Haltrich, Roland Ludwig
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 45, Iss 3, Pp 250-268 (2007)
Those oxidoreductases that are part of the ligninolytic complex of basidiomycete and ascomycete fungi have played an increasingly important role in biotechnological applications during the last decade. The stability of these extracellular enzymes, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eb2fce62c5c4095bdb0a22b3a2b7aca
Autor:
Denisse Bender, Stefano D'Amico, Regine Schoenlechner, Sándor Tömösközi, Elena Zand, Henry Jaeger
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 69, Iss 4, Pp 227-237 (2018)
Summary The purpose of this research was to improve the functional properties of gluten-free (GF) wholemeal buckwheat bread by sourdough fermentation and addition of arabinoxylan (AX) and pyranose 2-oxidase (POx). AXs are able to cross-link to other
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.